Strategische doelstellingen voor de korte termijn

1- Openbare actievoering op het binnenhof opstarten om eisen kracht bij te zetten. Petitie opzetten en eisen openheid van bestuur, zaken.

2- Nieuwe medicijnen tegen Covid-19 patenteren: HyDroxyChloroquine-Zin & Chloroquine-Zin de bestaande medicijnen met de hulpstof organisch zink.

3- Minimaal 3 staatsrecht Advocaten inhuren en een kort geding aanspannen tegen de Nederlandse staat, het RIVM en het IGJ via mogelijk de raad van state en dat wij een democratische meerderheid eisen dat:

  • Het IGJ en in het verlengde hiervan het Nederlandse Huisartsen Genootschap opdraagt het 1e en 2e lijns behandelplan en haar advies via alle gangbare kanalen actief aanpast waarbij zowel: HydroxyChloroquine of Chloroquine alleen met zink volgens R. Elens protocol mag worden toegediend bij COVID-19 patiënten die tekenen van hoge koorts, verhoogde hartslag en kortademigheid vertonen.
  • Wij het Nederlandse volk eisen per direct dat Erasmus UMC, LUMC, UMC Utrecht zowel per direct lopende clinical trails aanpast die de middelen HydroxyChloroquine of Chloroquine testen door zink in hoge dosering in alle trails op ten nemen. Waar ruimte is een bredere toelating van randomized patiënten die positief zijn getest. Toelating in randomized groep van alle leeftijdsgroepen. Start aantal minimaal 40 bij voorkeur mannen. De stelling is: hoe meer, hoe beter, hoe eerder resultaat. Alle patiënten krijgen standaard Hydroxychloroquine of Cloroquine 3x daags 200mg en Zink 3x daags 40mg voor eten voor periode van maximaal 5 dagen.

Azitromicine en de werking daarvan is NOG niet aangetoond dus nu ook niet strikt noodzakelijk. Wellicht versnelt het de combinatie dit vergt meer onderzoek.